Eén full-service partner
voor al jouw communicatie

Strategie en concept

Een campagne die impact heeft? Een concept dat mensen beroert? Na een creatieve brainstormsessie zetten we een effectieve communicatiestrategie op poten, zodat jouw campagne een succes wordt.

Branding, logo en huisstijl

Een visuele identiteit voor jouw bedrijf is essentieel. Wij bouwen hieraan mee door de fundamenten te ontwikkelen: een sterk logo, een eenduidige huisstijl en een duidelijk brandbook. Samen zorgen we ervoor dat je eruit springt!

Vormgeving

Grafisch en conceptueel komen we sterk uit de hoek: campagnes van A tot Z, advertenties, brochures en direct mailings. Nieuwsbrieven en POS-materiaal. Vormgegeven met passie, die zich laat voelen bij jouw klanten.

Online communicatie

Webdesign en web development, digitale nieuwsbrieven en e‑mailcampagnes: wij zorgen ervoor. Ook social media, content management en andere online communicatie laat je met een gerust hart aan ons over!

Social media

Een wereld zonder social media? Onmogelijk in te beelden. Het is de snelste manier om in contact te komen met jouw klanten, en daarin staan we jou graag bij!

Publishing

Droom je van een eigen bedrijfsmagazine, een toffe blog of een catalogus om jouw producten overzichtelijk te tonen? Wij realiseren jouw project van A tot Z. Van concept over ontwerp en copy tot drukwerk, verzending en opvolging.

Brand activation

Jouw merk concreet tot leven laten komen? Mensen verbinden met je merk? Of van je klanten trouwe fans maken? Kiliwatch zorgt ervoor dat jouw merk ‘beleefd’ wordt en steeds top of mind blijft, dankzij promoties, events, samplings en tastings. Maar ook voor flyering en mobile advertising kan je bij ons terecht.

Video & Motion design

Een beeld zegt meer dan 100 woorden. We helpen jou met het tot leven brengen van jouw verhaal! De juiste grafische elementen, aangepaste muziek en overgangen zorgen voor beeldmateriaal waarmee jij het hart van jouw klanten verovert!